Splošni pogoji poslovanja

Varstvo osebnih podatkov

Podjetje Katja Jazbec s.p. se zavezuje, da podatkov, ki jih boste posredovali preko spletnih strani www.jazbec.com ali na kakršenkoli drug način, ne bo prodajalo, posojalo ali kakorkoli drugače posredovalo tretjim osebam.

Vsi podatki bodo obravnavani zaupno in bodo uporabljeni zgolj za interno evidenco in v namen, zaradi katerega so bili posredovani. Vaši podatki bodo skrbno varovani pred izgubo, zlorabo, nepooblaščenim dostopom, razkrivanjem, spreminjanjem ali uničenjem.

Ob obisku strani se nekateri podatki (IP naslov, datum, čas, naslov strani, s katere prihajate) shranijo na strežnik. Ti podatki so anonimni in se uporabljajo zgolj za statistične obdelave.

Spletne strani uporabljajo “piškotke”. To so majhne datoteke, ki se ob obisku strani shranijo na vaš disk. Piškotki vam lahko olajšajo nadaljnje obiske strani. Z nastavitvami v vašem brskalniku se lahko odločite ali boste “piškotke” sprejeli ali zavrnili. Če »piškotkov« ne sprejmete, nekatere spletne strani morda ne bodo prikazane pravilno ali pa vam ne bo omogočen dostop do vseh informacij ali funkcionalnosti spletnih strani.

V primeru težav, vprašanj ali vpogleda, popravka, blokiranja in izbrisa vaših osebnih podatkov se obrnite na: Katja Jazbec s.p., Vukovje 5e, 2231 Pernica; info@jazbec.com.

Upravljavec te spletne strani je Katja Jazbec s.p., Vukovje 5e, 2231 Pernica.

Izključitev odgovornosti

Spletne strani www.jazbec.com so postavljene in vzdrževane z največjo možno mero skrbnosti. Kljub temu podjetje Katja Jazbec s.p. ne more jamčiti za ažurnost, točnost ali pravilnost vseh informacij na straneh. Vse informacije na spletnih straneh se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila.

Prav tako podjetje ne sprejema odgovornosti za kakršnokoli škodo, ki bi neposredno ali posredno nastala zaradi uporabe, nepravilnega delovanja in/ali nedostopnosti teh spletnih strani.

V primeru sklicevanja ali povezovanja teh spletnih strani z drugimi, ki so v lasti ali upravljanju tretjih oseb, podjetje Katja Jazbec s.p. ne prevzema odgovornosti za vsebino ali pravilnost delovanja teh spletnih strani.

Avtorske pravice

© 2021 Katja Jazbec s.p. – vse pravice pridržane.

Vsa besedila, slike, grafike, animacije in drugi dokumenti, ki jih vsebujejo spletne strani www.jazbec.com, so v zakonsko dovoljenem okviru predmet avtorske zaščite ali druge oblike zaščite intelektualne lastnine.

Vsebino spletnih strani ni dovoljeno kopirati, razpečevati, spreminjati ali na kakršenkoli drug način reproducirati, razen v primeru pisnega soglasja podjetja Katja Jazbec s.p., ki aktivno uveljavlja svoje pravice do intelektualne lastnine v največji možni meri, ki jo dovoljuje zakon.

Zakaj izbrati nas

+
LET IZKUŠENJ
+
AKTUALNIH STRANK
+
REŠENIH ZAHTEVKOV
%
USPEŠNOST

Pridobite dovoljenje za delo v Avstriji

Pravočasno si oskrbite dovoljenje za opravljanje čezmejnih storitev v Avstriji. Ne odlašajte!

Poslovanje v Avstriji

Nudimo vam celovito storitev za pridobitev dovoljenja za poslovanje v Avstriji:

  • podrobna navodila in nasveti za izbiro pravega postopka glede na vaš obseg in vrsto opravljanja vaših storitev in vrsto vaših dejavnosti,
  • poznavanje aktualne zakonodaje in predpisov (EU in Avstrija),
  • izvedba samega postopka pri avstrijskih uradih,
  • natančen opis dokumentov, ki so obvezni za priglasitev in napotitev,
  • vse ostale dopolnilne storitve, ki jih boste potrebovali (prevajanje dokumentov itd.).